Blog Studio
Image default
Aanbiedingen

Zonwerende rolgordijnen op maat

Wist je dat de rolgordijnen ook helemaal op maat gemaakt kunnen worden? Kortom geen standaard maten van de bouwmarkt, maar helemaal aansluitend in ieder kozijn of hoekje perfect passend. De rolgordijnen zijn altijd een heel mooie basis raambekleding, waarna je snel en eenvoudig het licht van buiten en de privacy kan regelen. Trek maar aan het touwtje en….. Het mooie van rolgordijnen is dat ze ook nog eens heel weinig ruimte in beslag nemen. Rolgordijnen op maat als prima basis en deze kan je later eenvoudig uitbreiden door bijvoorbeeld mooie luxe overgordijnen of een inbetween op maat toe te voegen. Rolgordijnen op maat, daar hoef je je huis niet voor uit. De techniek dient de mens. De meeste online gordijnwinkels maken gebruik van een gratis rolgordijnstalen service. Jij kiest een mooie kleur en passende rolgordijnstaal uit en gooit deze in je virtuele winkelwagen en vult de NAW gegevens in. De stalen worden veelal dezelfde dag nog verzonden en eenmaal bezorgd kan je de stof met eigen ogen beoordelen. Hou de staal eens bij en voor het raam. Beter kan je het niet beoordelen dan op je eigen vertrouwde plekje.

Hoezo zonwerende rolgordijnen? 

Jij bent zelf al het zonnetje in huis 😉. Extra zon in de winter achter het glas is welkom, maar in de zomer kan die bloed irritant en heet zijn. Daarom zijn zonwerende rolgordijnen een must. En neem maar van mij aan, dat de keuze voor een rolgordijn niet alleen een hele mooie keuze is, maar ook nog eens lekker goedkoop. De prijs staat niet in verhouding tot de dure en luxe outdoor zonwering en screen’s en dan heb ik het niet eens over de energiekosten van de airco. Budget & duurzame zonwering. Kortom, het kiezen van een zonwerend rolgordijn volstaat voor een goede warmte- en zonwering en scheelt ook nog eens in de portemonnee. I love it!

Eenvoud dient de …..

Keuze gemaakt? Dan wordt het misschien een beetje spannend en wil je graag bestellen. Zoek de webwinkel van jouw mooiste rolgordijnstaal. 123gordijn is een bedrijf dat jou kan helpen bij het vinden van een mooi rolgordijnstaal. Vul de maten in en volg de stapjes. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit, dan kan je altijd hulplijnen inschakelen. Meestal is er een chat- of WhatsApp functie, waarmee je de gewenste bestelling kan doorlopen met een klantenservice. Wij als gordijnspecialisten snappen dondersgoed, dat jij niet wekelijks met dit bijltje hakt. We helpen je dan ook graag. Bellen mag uiteraard ook altijd. Misschien nog een leuke tip! Wil je weten hoe andere gordijnshoppers voor jou de reis in rolgordijnland hebben beleefd. Check dan vooral eens de reviews. Klaar met de bestelling? Lap die ramen maar alvast, want de rolgordijnen op maat komen eraan. Voor je het weet is het zover: uitpakken, ophangen en genieten maar.

https://www.123gordijn.nl/