Blog Studio Artikel Directory

Auto import bedrijven werken altijd volgens een vast stappenplan

Posted in:

Bij het importeren van een Amerikaanse auto is het verstandig om voor een specialist zoals Marlog Car Handling te kiezen. Bij dit bedrijf bent u zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit en een vast stappenplan voor het importeren van auto’s. Na de betaling, die veilig via internet gebeurt, wordt de auto opgehaald bij de verkoper. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland. Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft connecties over de hele wereld. 

De procedure tijdens het importeren van een Amerikaanse auto

Bij het importeren van een Amerikaanse auto door een specialist, zijn er een aantal zaken die u moet regelen. Om te beginnen moet u een importvergunning en een Nederlands kenteken zien te bemachtigen. Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Een Amerikaanse auto importeren? Kies voor de specialist!

Bent u een echte auto fanaat? Speurt u regelmatig het internet af op zoek naar die prachtige oldtimer? En heeft u recentelijk de auto van uw dromen gevonden? Maak dan gebruik van de snelle service door Marlog Car Handling en uw auto staat binnen no-time bij u voor de stoep. Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van uw Amerikaanse auto. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is altijd de juiste partner. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Naar auto import bedrijven hoeft u niet verder meer te zoeken.

Comments are closed