Blog Studio Artikel Directory

Laat een BHV cursus op maat maken voor uw bedrijf

Posted in:

In welke sector bent u werkzaam? Werkt u met gevaarlijke stoffen, met grote machines of heeft u vaak klanten over de vloer? Elk bedrijf is anders en daarom is het aan te raden om een BHV cursus op maat te laten maken voor uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Volg in 1 dag een BHV cursus

Binnen uw bedrijf blijft het werk maar doorgaan, u kunt uw werknemers dan ook niet te lang missen. Een BHV cursus in 1 dag van BHV Zuid-Holland is een goede oplossing voor u. In het uitgebreide trainingscentrum van deze specialist, leert uw personeel in slechts 1 dag alle kneepjes van het BHV. Hier worden verschillende scenario’s nagebootst, waarbij ervaren instructeurs uw werknemers begeleiden. Met deze cursus in 1 dag is de ideale manier om uw werknemers te voorzien van een BHV diploma, zonder dat u ze lang hoeft te missen. Liever een BHV cursus in uw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Elke BHV cursus die is te volgen bij BHV Zuid-Holland is naar wens aan te passen.

Creëer een veilige werkomgeving met een BHV cursus van de specialist

U wilt als bedrijf toch ook altijd voorbereid zijn op noodgevallen? In uw bedrijf moet er altijd een BHV’er op de werkvloer zijn, die kan handelen in noodsituaties. Een medewerker met een BHV diploma kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers. Het behalen van een BHV diploma doen uw medewerkers bij BHV Zuid-Holland. Met een ruime trainingsruimte, waarin levensechte situaties worden nagebootst en ervaren instructeurs leren uw medewerkers in 1 of 2 dagen alles wat ze moeten weten voor het behalen van een BHV diploma.

Comments are closed