Blog Studio Artikel Directory

Keuze uit meer dan 25 groepslessen bij de sportschool in Valkenswaard

Posted in:

Gezellige groepslessen volgt u bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Wilt u aan uw conditie werken? Of gewoon lekker bewegen? Het kan allemaal. Bij deze sportschool heeft u namelijk keuze uit 25 verschillende groepslessen! Zo wordt het voor iedereen leuk om in beweging te zijn. Sporten werkt ook nog eens lekker ontspannend omdat u fysiek bezig bent en de stress van de werkdag even loslaat. Alle groepslessen worden verzorgd door goed opgeleide instructeurs die rekening houden met uw niveau. Of u nu al jarenlang sport, net begint of 50 plus bent, iedereen kan meedoen met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Komt u ook sporten in groepsverband?

BBB groepslessen in Valkenswaard om bier, brood en de bitterballen van het weekend eraf te trainen

Een goed glas wijn, iets lekkers erbij en even onderuit op de bank. Dat moet kunnen in het weekend. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een proefles aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.

50 plus sport: lekker op uw eigen tempo aan de conditie werken

Voldoende bewegen is voor iedereen belangrijk. Jong en oud. Wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen. Zo wordt u ook lichamelijk en geestelijk gezond met 50 plus sport. Wanneer zien we u terug bij een van de groepslessen?

Voor meer info :

Comments are closed