Blog Studio Artikel Directory

Een gezellig schoolkamp bij een kampeerboerderij nabij Putten

Posted in:

Een schoolkamp geeft uw leerlingen de tijd van hun leven. Het is prettig dat er tal van leuke en ondernemende activiteiten in de omgeving te doen zijn. Organiseer daarom uw schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten. Daar zijn genoeg leuke bezigheden voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij dus nooit te vervelen. De kampeerboerderij biedt ook genoeg ruimte voor groepen van meer dan 100 personen.

Ontdek de recreatiemogelijkheden bij een kampeerboerderij in de omgeving van Gelderland

Bent u van plan een weekend weg te gaan in een groene omgeving? Om een weekend heerlijk tot rust te komen kunt u een kampeerboerderij in de omgeving van de Veluwe bezoeken. In deze omgeving is van alles te doen voor ontspanning. Zo kunt u in de buurt heerlijk zwemmen, paardrijden, midgetgolfen, bowlen en kanoën of andere watersporten beoefenen. Bezoekt u liever een pretpark? Dan zijn de Koningin Juliana Toren en Apenheul in Apeldoorn, Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen en Dierenpark Amersfoort allemaal op een steenworp afstand. Zo is er altijd wat te vinden dat voor uw gezelschap leuk is. Daarnaast is er op de kampeerboerderij ook genoeg te beleven. Zo is er de mogelijkheid buiten te sporten op het voetbalveld of te spelen op de springkussens. Binnen kunt u bijvoorbeeld darten, sjoelen en tafeltennissen.

Ontdek heerlijke gerechten tijdens uw verblijf op een kampeerboerderij

Bent u op zoek naar een kampeerboerderij met heerlijk eten? Dan kunt u bij De Aalbertshoeve terecht. De kampeerboeren kan door de verspreiding over meerdere locaties onderkomen bieden aan grote groepen. Zo kunt u heerlijk wandelen in de bossen met uw familie, speurtochten doen tijdens uw schoolreisje of lekker buiten sporten met uw vereniging op de volleybal- of voetbalvelden. Maar dat niet alleen; u kunt er ook heerlijk eten. Zo kunnen er barbecues voor u worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk patat te bestellen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u ’s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is er de mogelijkheid vers brood van de bakker te laten komen.

Voor meer info :

Comments are closed