Blog Studio Artikel Directory

Ontdek Europa dankzij een busreis

Posted in:

Heeft u er al eens aan gedacht om Europa te gaan verkennen met een busreis? Voor veel mensen is dit een ware uitkomst. Bij een vakantie met Maaskant Reizen hoeft u van tevoren zelf namelijk helemaal niets voor te bereiden. Een reis- en touringcarbureau biedt een tal van busreizen aan naar alle uithoeken van Europa: van Spanje tot Kroatië en van Schotland tot Polen. Alles is mogelijk! U ziet gedurende de busreis in een luxe touringcar de mooiste plekken in Europa en komt dankzij de deskundige reisleiding van alles te weten over de omgeving. Ook wanneer u Kerst wilt vieren op ski’s in Oostenrijk, boekt u gemakkelijk een reis bij een ervaren reis- en touringcarbureau. Naast busreizen kunt u hier ook vliegbusreizen boeken.

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

Het is logisch dat u een reis- en touringcarbureau inschakelt wanneer u een busreis wilt gaan maken. U kunt bij zo’n bureau echter terecht voor nog veel meer. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook zelf een bus huren. Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

Dagtochten in Nederland: een busreis naar een beurs, musical of sportevenement

Bent u van plan om er een dagje op uit te gaan met de hele familie? Of wilt u eens iets gaan doen met de hele vriendengroep of het hele sportteam? Dan is het een leuk idee om mee te gaan met een busreis. Denk dan eens na om een reis- en touringcarbureau in te schakelen die talloze busreizen organiseren. Met een dergelijke busreis kunt u bijvoorbeeld naar een sportevenement, naar een beurs of een spannende musical. U hoeft nergens meer over na te denken en geniet met volle teugen van een dagtocht en u kunt zelfs een drankje nuttigen; u hoeft namelijk niet meer te rijden. Het hele gezelschap wordt opgehaald en afgezet op een door u gekozen locatie. Naast dat u samen met uw gezelschap geniet van een zorgeloze dag, is het veilige, voordelig én milieubewust.

Voor meer info :

Comments are closed