Blog Studio
Image default
Toerisme

Visum Australie

We vertellen u niets nieuws wanneer we u zeggen dat Australië een prachtig land is dat een grote aantrekkingskracht uitoefent op mensen over de hele wereld. Eigenlijk zijn er echter twee verschillende soorten groepen reizigers die er voor kunnen kiezen om een bezoekje aan Australië te brengen. In eerste instantie zijn er de toeristen die gewoon voor hun plezier naar Australië afreizen, maar daarnaast zijn er ook nog de zakenmensen die voor hun werk enige tijd “Down Under” moeten doorbrengen. Wanneer u Australië in wilt dient u echter steeds rekening te houden met het feit dat u in het bezit dient te zijn van een visum. De Australische immigratiedienst is overigens erg streng, dus dient u er absoluut zeker van te zijn dat uw documenten in orde zijn.

Verschillende soorten visa Australië

Verschillende groepen reizigers die Australië willen bezoeken staat garant voor verschillende soorten visa. Het eerste visum richt zich specifiek op toeristen. De eisen die aan dit elektronisch visum worden gesteld zijn eenvoudig. U dient gewoon uit één van de landen te komen die door het ETA visum worden ondersteund en u mag niet ouder zijn dan 75 jaar. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor zakenmensen die willen werken in Australië. Let wel, een elektronisch visum geeft u in de verschillende gevallen uitsluitend de toestemming om gedurende 3 maanden in Australië te verblijven.

Traditioneel visum Australië aanvragen

Indien u om wat voor reden dan ook niet voldoet aan de eisen die gesteld worden door het ETA, dan zult u er voor moeten opteren om gebruik te maken van een traditioneel visum. Een dergelijk visum kan u eveneens toegang tot Australië verschaffen, maar de procedure duurt een stuk langer en is ook wel wat omslachtiger. Probeer daarom alles in het werk te stellen om toch te voldoen aan de eisen die worden gesteld door het ETA.

Voor meer info : https://www.visumaustralie.com