Blog Studio
Image default
Woning en Tuin

Raamfolie aanbrengen is een peulenschil

Raamfolie aanbrengen

Stel u hebt onlangs raamfolie aangeschaft. Dat is absoluut een gouden idee van u. Niet alleen is het een mooie versiering voor al uw ramen, het werkt ook uitstekend tegen inkijk. Er is immers niets zo vervelend als u nietsvermoedend aangestaard wordt door wildvreemden in uw eigen huis. Ook de zon kan voor lastige problemen zorgen. Oververhitting en gevaarlijke uv-stralen dringen uw huis nu eenmaal maar wat graag binnen. Een goed idee dus om raamfolie aan te schaffen. Maar ja, wat nu. De volgende tips die we u gaan geven zijn een goed stappenplan waaraan u zich kunt houden om snel voordelig raamfolie aan te brengen op uw mooie glaswerk.

Raamfolie aanbrengen is een peulenschil

Maar ondanks het feit dat het aanbrengen van raamfolie een gemakkelijke klus is, is het verstandig om de volgende tips in acht te nemen.

  • Maak de ruit allereerst goed schoon en vetvrij
  • Meet het formaat af en teken dit vast af op het ruit
  • Snij het raamfolie op maat met een schaar of een foliemesje
  • Maak de ruit goed nat met water en eventueel met wat sop
  • Verwijder de beschermfolie en breng het raamfolie aan op het ruit
  • Strijk het water vanuit het midden weg naar de zijkanten zodat er geen water meer tussen het folie en het raam zit
  • Snij uiteindelijk het overtollige folie weg en klaar is kees

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het staat absoluut als een paal boven water dat wij hoogwaardige kwaliteit leveren. De folie is van een zeer hoog bestendig plastic en zal jarenlang trouwe dienst bewijzen. Het is dan ook zonde als u zich niet laat verleiden door deze mooie vondst. U vindt hier een uitgebreid overzicht op onze site voordeligraamfolie.nl waar u rustig vanuit uw luie stoel alle types kunt bekijken en overwegen.

Voor meer info : http://www.voordeligraamfolie.nl/