Blog Studio Artikel Directory

Hofkens HIG is er voor jou

Posted in:

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren ze honderden schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland. Ze doen dit in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?


Wij staan voor kwaliteit en veiligheid, zo bent u verzekerd van een goede schone werkomgeving. Onze kernwaardes zijn ook terug te zien in ons personeel. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen. Hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Bosch of een schoonmaakbedrijf in Tilburg? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen wat het beste bij u past.

Industriële reiniging

Zoekt u een schoonmaak partij die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan bent u bij ons volledig aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de industriële sector. Hierdoor zijn ze bekend geworden met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Dit in combinatie met de professionele opleiding,  zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons kunt uitbesteden. Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid 24/7. Maar wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? Denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG is er voor al uw reguliere schoonmaak in Tilburg en Den Bosch. 

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Hofkens HIG heeft jarenlang ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Dit doen we voor bedrijven in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan, je ziet dit terug in onze reultaten. Want voor onze medewerkers is geen schoonmaakklus te veel. Hofkens HIG is dé partij voor al uw schoonmaak zorgen. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat al uw schoonmaakwerk zorgeloos uit handen worden genomen en dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Onze mederwerkers werken met een  vast werkprogramma zo verzorgen zij de schoonmaak, zodat u zich altijd kunt blijven focussen op uw eigen werk. Hierdoor bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Tilburg? Of naar een schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Vraag direct naar de mogelijkheden.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Neem dan contact met ons op.

Voor meer info : https://hofkenshig.nl/

Comments are closed