Blog Studio
Image default
Beauty en verzorging

Een risicoloze facelift!

In de wereld van de cosmetische chirurgie zijn er heel veel operaties en ingrepen die je kunt ondergaan om jezelf mooier te maken en je lichaam aan te passen op de manier dat jij wilt. Hiervoor zijn allemaal gekwalificeerde artsen opgeleid, die deze ingrepen bij jou kunnen uitvoeren en ervoor zorgen dat het gewenste resultaat wordt behaald. De meeste operaties en ingrepen op het gezicht worden gebruikt om de veroudering van de huid tegen te gaan of het gezicht een stuk jonger te laten lijken. Dit klinkt hetzelfde, maar is in de werkelijkheid toch iets heel anders. Voorbeelden kun je zien bij Hollywoodsterren, die de ingrepen goed laten doen en de wat minder goede ingrepen. Een ingreep die veel wordt uitgevoerd door bekende sterren is een facelift. Een facelift zorgt ervoor dat je gezicht er gelijk een stuk jonger uitziet, maar heeft wel enkele risico’s aan zich verbonden. Daarom is een facelift ontwikkeld door chirurgen die volkomen risicoloos is!

Deze ingreep wordt ook wel een liquid facelift genoemd en is een facelift zonder het gebruik van scherpe messen, wat wel bij de gewoonlijke facelift wordt gebruikt. Een gewone facelift heeft ook het risico op vervelende littekens bij slechte uitvoering en daar zal je de rest van je leven niet vanaf komen. De liquid facelift prijzen zijn erg betaalbaar en vooral als je de goede kliniek uitzoekt. Een kliniek waarbij je je op je gemak voelt en waar goede artsen werken die veel ervaring hebben en veel expertise op dit vlak. Dat is zeer belangrijk.

Eén van de ingrepen die je kunt laten doen is een liquid facelift met injectables. Met injectables betekent het eigenlijk dat er een stof wordt geïnjecteerd in de huid op de plekken waar nodig en wordt er dus geen gebruik gemaakt van scherpe gereedschappen. Dit neemt eigenlijk al het risico op littekens weg en daarom is deze ingreep erg aan te raden, alleen zult u deze wel meerdere keren moeten ondergaan om het gewenste resultaat te behalen!

Voor meer info : http://faceland.nl/