Blog Studio
Image default
Electronica en Computers

Draadloos printen nu nog eenvoudiger!

Het is altijd al makkelijk geweest om vanaf je computer te printer, dit wordt vaak gerealiseerd door een usb-kabel of in de meeste gevallen door verbinding te maken met je eigen Wi-Fi netwerk. Veel mensen weten niet dat het printen vanaf je telefoon of ipad ook heel erg makkelijk kan, het is alleen zaak om te weten hoe precies.

Het is wel belangrijk om te weten dat je printer dit moet ondersteunen, anders is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze dienst. Je kunt natuurlijk een nieuwe printer aanschaffen, maar gelukkig zijn er ook mogelijkheden om je oudere printer te laten samenwerken met je iPad. Het gemakkelijkste is uiteraard om een nieuwe printer aan te schaffen met AirPrint-functionaliteit. Veel nieuwe printers zijn uitgerust met een Wi-Fi-ontvanger en ondersteunen dan ook automatisch  het Apple-protocol. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat veel verschillende printers aanbiedt, dan is KBA Metronic voor jou het ideale bedrijf. Zo bieden zij onder meer een continuous inkjet printer en een QR code printer van de hoogste kwaliteit. Twijfel niet langer en neem eens een kijkje op hun website.

Het is toch ideaal dat je gewoon kunt printen via mobiele apparatuur en dat je niet altijd maar weer een computer tot je beschikking moet hebben om het printproces in gang te kunnen zetten.  Bij het aanschaffen van een printer is het ook van enorm groot belang om je zelf goed af te vragen wat voor een printer je precies nodig hebt. Er zijn namelijk nogal wat printers op de markt aanwezig dus oriënteer jezelf altijd eerst goed voordat je overgaat tot een daadwerkelijke aankoop. KBA Metronic is in ieder geval een geschikt bedrijf, zij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van allerlei soorten printers. Aarzel niet langer en neem eens een kijkje op hun website!

 

 

 

 

 

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/