Blog Studio
Image default
Dienstverlening

Handig je salarisverwerking regelen

Werknemers kijken er altijd naar uit, het einde van de maand. De rekeningen beginnen zich namelijk op te stapelen dus het loon kan niet snel genoeg uitbetaald worden. Voor ondernemers is dit geen pretje, omdat zij eerst nog alle loonberekening uit moeten voeren. Dit kost vaak veel tijd en gebeurt vrijwel niet op de juiste of meest efficiënte manier. Zo gebruiken ondernemers vaak alleen Excel in plaats van bijvoorbeeld de juiste salarissoftware die met de software voor HR geïntegreerd kan worden om zo een handig systeem te creëren dat voor iedere werknemer toegankelijk is. Op deze manier zijn alle loonstroken altijd online te vinden en inzichtelijk voor iedereen die toegang daartoe heeft.

Zelfs wanneer een ondernemer de juiste software heeft kan het uitvoeren van de loonberekening nog veel tijd kosten. Ondernemers hebben vaak al genoeg te doen en het uitvoeren van de salarisadministratie is daarbij geen welkome bijkomstigheid. Het is helaas erg duur om een werknemer enkel voor de financiën aan te nemen, zeker als het slechts een klein, groeiend bedrijf is zoals bedrijven die MKB zijn vaak zijn. Zelfs als er budget is om iemand aan te nemen, moet er ook ruimte voor die persoon zijn. Ruimte is vaak beperkt en kan niet aan een parttimer worden toegekend.

De oplossing is om de salarisberekening uit te besteden aan een ervaren bedrijf zoals bijvoorbeeld CBBS.nl. Een bedrijf als CBBS heeft al jaren lang ervaring met salarisservice voor bedrijven binnen het MKB. Dit betekent dat uw bedrijf in goede handen is en dat alle loongerelateerde zaken uit handen zijn, maar wel inzichtelijk blijven. Het zal tegen een kleine vergoeding door een ander gedaan worden waardoor u meer tijd overhoudt aan het eind van de maand en bovendien wordt het op professionele wijze afgehandeld waardoor voor iedereen zijn of haar salaris inzichtelijk is.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl