Blog Studio
Image default
Gezondheid

Een gezonde leefstijl

Wat weet u allemaal over hart- en vaatziekten en de risico’s die daarbij een rol spelen? Het is namelijk zo dat heel veel Nederlanders een sterk verhoogd risico lopen op hart- en vaatziekten zonder dat zij zich hier bewust van zijn. Het is zelfs zo erg dat een groot aantal Nederlanders niet eens weet wat hart- en vaatziekten nou eigenlijk inhouden en hoe serieus dit genomen dient te worden. Het is erg belangrijk dat Nederlanders bewuster worden van de risico’s die gekoppeld zijn aan een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, zoals bijvoorbeeld een ongezonde leefstijl. Dit bestaat natuurlijk uit veel onderdelen, dus hieronder volgt een korte opsomming hoe u uw leven kunt beteren en uw risico op hart- en vaatziekten sterk te verminderen.

Rokers brengen schade toe aan zichzelf en de mensen om zich heen. Niet alleen slechte longen, maar ook een sterk verhoogd risico op hart- en vaatziekten komt door de slechte gewoonte die roken is. Ook een verhoogd cholesterolgehalte verhoogt ook uw kans op verschillende hart- en vaatziekten. Breng hier verandering in door gezonder te gaan leven en gebruik cholesterolverlagende middelen om het proces nog verder te versnellen.

Net zoals een te hoog cholesterolgehalte is het hebben van een te hoge bloeddruk ook een grote factor bij een verhoogd risico op de ziekten. Net zoals uw cholesterol kunt u uw bloeddruk ook verlagen door een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, en daarom bestaat er zoiets als natuurlijke bloeddrukverlagers die u effectief helpen om op een natuurlijke wijze uw bloeddruk te verlagen. Nederlanders weten vaak niet dat ze met een te hoge bloeddruk rondlopen omdat ze de symptomen hiervan niet kennen of het wegtekenen als iets anders. Een te hoge bloeddruk gaat gepaard met onder andere hoofdpijn en misselijkheid, alledaagse kwaaltjes die niet snel gelinkt worden met een hoge bloeddruk.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/