Blog Studio
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij dit bedrijf moet je zijn als je een pubquiz wil kopen voor je bedrijf

Niets is zo gezellig als een pubquiz. Het is hét ultieme ingrediënt voor een gezellige avond of middag. Helaas zijn de kroegen vanwege de coronacrisis een tijd gesloten geweest en moest er naar alternatieven gezocht worden. Daarom biedt Pubquizshop.nl pubquizzen online aan. Iedereen kan eenvoudig een online pubquiz kopen. Zo is het leuk om tijdens de vrijdagmiddag een online pubquiz te doen met je collega’s, maar ook voor een gezellig avondje met vrienden is het een goed idee om een pubquiz te kopen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij het bedrijf kun je allerlei verschillende pubquizzen kopen. Welk thema je ook wilt, er is altijd wel een quiz in te vinden. Zo kun je een speciale jaren ’90 pubquiz kopen, met alleen maar vragen over de jaren ’90 van de vorige eeuw. Denk aan vragen over muziek en politiek. Maar er is ook een speciale Wie-is-de-mol?-pubquiz voor de echte molloten. Voor ieder wat wils, dus. Mocht je nu veel internationale collega’s hebben en ook hen willen betrekken bij de vrijdagmiddagborrel, dan kun je een Engelstalige online pubquiz kopen.

Hoe werkt het?

De website werkt heel eenvoudig. Kies één van de vele pubquizzen uit. Hoewel er nu veel online pubquizzen worden aangeboden, zijn er natuurlijk ook nog steeds genoeg pubquizzen voor in de kroeg. Eén van de grote voordelen van een online quiz is dat je deze meteen kunt gebruiken. Zodra je hebt betaald, kun je er gebruik van maken. Je hoeft dus niet eerst dagen te wachten tot er een pakketje wordt bezorgd.

De service

De service Pubquizshop.nl biedt een erg goede service. Het bedrijf is erg betrouwbaar. Je kunt er dan ook van uitgaan dat alle links werken. Mocht er toch iets mis zijn gegaan, staat het bedrijf klaar om je te helpen. Bovendien kun je je wensen bespreken met de medewerkers en wordt er altijd zoveel mogelijk rekening met jou als klant gehouden. Ook kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.