Blog Studio
Image default
Mode en Kleding

Op zoek naar een nieuwe bh?

Op zoek naar een nieuwe bh?

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe bh, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is het goed voor jezelf te bepalen wat voor bh je graag wilt hebben. Je hebt er immers niets aan dat je op zoek bent naar een push up bh voor onder je sjieke jurk en je begeeft je in een sportzaak. Zorg er dus voor dat je wel weet welke bh je nodig hebt, zodat je gericht op zoek kunt en niet zonder doel in de stad rondloopt. Vind je het lastig en bestel je liever online, dat kan natuurlijk ook! Op sportbh.nl vind je namelijk de allermooiste bh’s van verschillende gerenommeerde merken. De kans dat je slaagt is daarom dus ook gigantisch groot. Wel is het goed even een paar dingen goed te onthouden tijdens je zoektocht, welke dingen dat zijn vertellen we je hier.

 

Wees niet te overmoedig

 

Veel vrouwen hebben vaak geen idee welke cupmaat ze exact hebben. Ze weten het meestal wel ongeveer, maar dat is natuurlijk niet genoeg. Schroom daarom ook niet, wanneer je in de winkel loopt om te vragen om een meetlint zodat je je borsten eventueel zelf op kunt meten. Vind je dit lastig, dan kun je het natuurlijk ook laten doen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je kiest voor een goede maat die ook past. Voor een sport bh geldt overigens een ietwat andere maatvoering. Deze maten zijn namelijk iets kleiner dan de normale bh’s. Uiteraard niet fysiek, maar wel qua pasvorm. Heb je namelijk van je normale bh maat 80B, dan zal je maat van een voorgevormde sport bh 75C zijn. Je kiest namelijk altijd een omvangsmaat kleiner en de cupmaat één groter.

 

Help mijn maat is er niet


Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een lingeriezaak jouw specifieke maat niet heeft. Dit kan een aantal verschillende redenen hebben. Ten eerste je maat is helaas uitverkocht, maar ten tweede je hebt een te grote maat. De meeste zaken beschikken namelijk maar over een beperkt aantal maten en alles daarboven moet worden gezocht in een speciaalzaak voor een grote maten bh. Deze winkels zijn vaak een stuk zeldzamer en daarom is het dus ook goed om vooraf vast online wat huiswerk te doen. Zo weet je namelijk zeker of er wel daadwerkelijk één bij je in de buurt zit en ten tweede of ze ook je maat wel op voorraad hebben. Je kunt dus beter even een belletje doen, dan dat je er voor niets naartoe gaat.