Blog Studio
Image default
Mode en Kleding

Wat kan je allemaal vinden bij een tassenwinkel?

Wat kan je allemaal vinden bij een tassenwinkel?

Als je een tassenwinkel ziet of online ziet dat het een tassenwinkel is dan denken mensen meestal dat je daar ook echt alleen tassen kunt halen. Dit is namelijk niet helemaal waar omdat ze er ook zeker meer verkopen. Het heeft weliswaar met tassen te maken of het hoort erbij, maar toch je kunt er meer kopen dan je denkt. 

 

Wat kun je er nog meer halen?

Een heel simpel voorbeeld is al dat je daar ook bijvoorbeeld portemonnees kunt halen en pasjeshouders bijvoorbeeld. Dit is niet per se een tas zelf, maar toch heeft het ergens wel met elkaar te maken. Dit is voornamelijk gedaan omdat vaak de merken die tassen maken ook portemonnees maken en dit dan handiger is. Ook kun je het vaak goed met elkaar matchen doordat hetzelfde uiterlijk heeft. 

 

Een burkely portemonnee bijvoorbeeld past heel goed bij een burkely tas. Dit komt doordat ze vrijwel dezelfde accenten gebruiken, mits het natuurlijk een heel ander model is. Vaak willen mensen dit ook graag omdat ze dat mooier vinden en het dus ook mooier uitstraalt. Een ruimere keus in portemonnees en om hem in het echt te zien vinden mensen net zo belangrijk als dat je een tas bekijkt. Je moet weten of de vakjes lekker werken voor jou en of hij groot genoeg is. Dit geldt hetzelfde natuurlijk voor tassen.

 

Wat voor tassen heb je allemaal in een tassenwinkel?

Een tassenwinkel heeft over het algemeen ook een heel ruim aanbod van tassen. Het is ook afhankelijk van wat voor winkel het is. Je hebt tassenwinkels die alleen maar dure merk tassen verkopen, maar je hebt ook tassenwinkels die gewoon tassen zonder merk verkopen die ook heel erg leuk zijn. Meestal hebben die ook een ruimere keus doordat ze daar niet vastzitten aan een bepaald merk. Hierdoor kom je ook tassen tegen die je normaal niet heel vaak tegen zult komen, vooral niet bij een groot merk. 

 

Hierdoor heb je bijvoorbeeld meer keus in soorten tassen, maar ook in de kleur van de tassen. Je ziet dan vaak dat een tas simpelweg in veel meer kleuren te verkrijgen is. Schoudertassen dames die zijn bijvoorbeeld over het algemeen heel populair. Het is leuk als je die dan in meerdere kleuren kunt kopen als je bijvoorbeeld verschillende outfits aan trekt met die tas. Daarom is het handig om naar een tassenwinkel te gaan.