Blog Studio
Image default
Vakantie

Bij deze camping aan de Cèze boekt u een heerlijke vakantie!

Bent u een echte liefhebber van het buitenleven? Geniet u van een weekje kamperen in het zonnetje? Dan moet u eens Camping La Vallée Verte in Frankrijk bekijken. Dit is een camping met een unieke bergligging. De ruime staanplaatsen kijken daardoor uit over een prachtig uitzicht. Deze camping ligt in La Roque-sur-Cèze, een plaatsje aan rivier de Cèze. Deze rivier is een aftakking van de Rhône en stroomt door een groene, bosrijke omgeving. Als wandelliefhebber kunt u hier daarom heerlijk een week vertoeven. Ontdek deze camping en wie weet geniet u binnenkort wel van de Franse zon!

Ontdek de prachtige omgeving rondom deze camping

Camping La Vallée Verte aan de Cèze beschikt over diverse accommodaties en staanplaatsen. Om even helemaal terug naar de basis te gaan kunt u er kamperen met uw eigen tent of caravan. Voor wat meer luxe is het mogelijk om een staanplaats met eigen sanitair te boeken. Heeft u geen zin om uw kampeerspullen van zolder te halen? Dan kunt u er ook een lodge, cabanes of stacaravan huren, waar u van meer luxe geniet. De camping ligt bij een waterval in de buurt waar u een prachtige wandeling kunt maken. Tevens zijn er verschillende riviertjes en kiezelstrandjes te vinden, voor de vis- en zwemliefhebber. Wilt u een vakantie boeken waar u van prachtige natuur geniet en van alle gemakken voorzien bent, dan moet u bij deze camping zijn!

Neem contact op met een van de medewerkers van deze camping

Wilt u een vakantie boeken bij deze camping aan de Cèze? Boek dan uw staanplaats of accommodatie online en kies uit verschillende opties met betrekking tot sanitair en accommodaties. Heeft u vragen over uw verblijf of wilt u meer weten over de omgeving? Dan neemt u contact op met een van de medewerkers die u graag adviseren. Zij helpen u graag uw perfecte vakantie te realiseren!

https://www.la-vallee-verte.com/