Blog Studio
Image default
Vakantie

Onderhoud aan uw caravan bij een camperzaak of caravandealer

Als u een caravan of een camper heeft staan dan zal u het liefst jaarlijks uw voertuig laten onderhouden. Soms moet er iets ingewikkelds gebeuren, zoals het reviseren van de caravan as. Dit kan niet elke werkplaats voor u doen. Eén van de weinig bedrijven in Nederland die gecertificeerd zijn om as rubbers te gebruiken, is Tjeu van Horne Kampeercentrum. Bij deze camperzaak in Brabant, die ook bekend staat als caravandealer, is een werkplaats. Hier worden zowel eenvoudige reparaties uitgevoerd als ingewikkeldere zaken, zoals het hiervoor genoemde reviseren van de as van de caravan. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij deze caravandealer uw caravan of camper een goede onderhoudsbeurt te geven. Veilig de weg op kunnen met uw camper of caravan draagt natuurlijk bij aan een ontspannen vakantie. Kom maar op met die bergpas.

Onderhoudsbeurt light of de luxe

Als u uw camper of caravan een onderhoudsbeurt wil laten geven bij deze Brabantse caravandealer, dan kunt u kiezen uit een uitgebreide onderhoudsbeurt of een iets minder uitgebreide onderhoudsbeurt. Bij een uitgebreide onderhoudsbeurt zal de camperzaak een BOVAG beurt geven. Hetgeen globaal inhoud dat er diverse testen worden gedaan als een remtest. En dat er een schoonmaak is van de branders en het vocht uitvoerig wordt gemeten. Bij de servicebeurt wordt ook gekeken naar de vochtmeting, maar het is vooral wat visueel zichtbaar is waar hierbij de nadruk op ligt. De camperzaak biedt ook een servicepakket aan, waarbij uw caravan of camper het ene jaar een BOVAG beurt krijgt en het andere jaar de globalere servicebeurt.

Veilig de weg op

Als u uw camper of caravan regelmatig een onderhoudsbeurt laat geven dan hoeft u niet bang te zijn voor gebreken onderweg. Wel zo prettig als u lekker op vakantie wil of een weekendje weg. Het laatste waar u op zit te wachten is tenslotte het ongemak van een camper of caravan met defecten.