Blog Studio
Image default
Woningen

Waarom houten vloeren helemaal niet ouderwets zijn

Houten vloeren zijn volgens veel mensen iets wat compleet uit de tijd is, het is iets wat mensen snel doet denken aan het huis van opa en oma. Iets wat hoort bij de jaren zestig of bij een blokhut in de Zwitserse Alpen, tegenwoordig gaat toch iedereen over op mooie tegels, dit is immers veel moderner. Ik ben het niet eens met de mening die mensen hebben over houten vloeren, ze zijn gewoon mooi en bovendien geeft het meer sfeer in de woonkamer dan de koude tegels. Een ander nadeel aan een vloer van steen is dat als er geen vloerverwarming onder hangt is dat als er zonder schoenen of sokken op gelopen wordt de voeten erg koud worden. Bax Houthandel verkoopt alle soorten vloeren, het is in Utrecht gevestigd, wel heb ik mij laten vertellen dat de specialiteit wel ligt bij houten vloeren en niet bij andere opties zoals bijvoorbeeld vinyl, bovendien zal ik dit ook nooit adviseren.

De voordelen van een houten vloer

Een houten vloer brengt veel voordelen met zich mee, natuurlijk verschilt dit erg per soort. Er zijn veel opties wat betreft vloeren van hout, je kunt gaan voor wat strakke plavuizen, ook is dit de goedkoopste optie, maar je kunt ook gaan voor een wat ruiger model met een minder egaal oppervlak, bij Bax Houthandel liggen de opties open. U kunt zich hier altijd laten adviseren door een van de medewerkers, er is een showroom vol met houten vloeren en andere materialen, hier kunt u kijken wat de beste optie is voor u. Terug naar de voordelen, laat u gewoon adviseren door iemand van Bax Houthandel, dit is veel beter dan dat een blogger u gaat vertellen waarom een houten vloer het beste is.

Bax Houthandel adviseert

Bax Houthandel heeft een sterke expertise in houten vloeren, hierom is het slim om je door hen te laten adviseren om uiteindelijk tot een keuze te komen over wat voor vloer precies past bij u. De opties liggen open, er is veel keuze en daarom kost het veel tijd voordat de keuze gemaakt is.

Bekijk de website voor ons assortiment.

 

Voor meer info :