Blog Studio
Image default
Auto’s en Motoren

Ook jij slaagt in 1 keer bij 123 Theorie

Het theorie examen auto in 1 dag halen, dat kan bij 123 Theorie. 123 Theorie heeft een methode ontwikkeld die zeer effectief en efficiënt blijkt. We overdrijven niet als we zeggen dat vrijwel iedereen slaagt. In 1 keer! Als jij vanmorgen iets leert, kun je het vanmiddag nog navertellen. Maar de kans is groot dat die kennis over een paar weken is weggezakt. Dus als jij op een ochtend uitgelegd krijgt hoe het werkt in het Nederlandse verkeer, dan slaag jij diezelfde middag voor het auto theorie examen.

Welke dag het wordt bepaal je zelf. Online staan alle komende examendagen. Aarzel niet te lang, want het stroomt snel vol. Het enige dat je hoeft te doen is je agenda checken, kiezen welke dag goed uitkomt en enkele gegevens invullen. Zodra jij je ingeschreven hebt, zorgt 123 Theorie ervoor dat er een plek voor je wordt gereserveerd bij het CBR. Boeken hoef je niet te kopen. Alles wat je moet weten, wordt uitgelegd door de docenten. Je zult ook oefenen met echte examenvragen.

Door heel Nederland, ook in Arnhem

123 Theorie is een vertrouwd adres voor een theoriecursus in Arnhem. Dit is de cursuslocatie: Bruningsweg 23, 6827 Arnhem. Een keer of zes per maand is er een cursus- en examendag. Of er op een specifieke dag nog plaats is, staat achter de datum vermeld. Veel jongens en meiden gingen je al voor en slaagden direct de eerste keer bij 123 Theorie. De sfeer is gemoedelijk én serieus. We willen er een gezellige en succesvolle dag van maken.

Misschien vind je het leuk om met een groepje vrienden samen het auto theorie examen te doen? Als er genoeg plekken zijn, heten we jullie met z’n allen welkom! Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met 123 Theorie. Mails kunnen verstuurd worden naar info @ 123-theorie. nl. Dit is het telefoonnummer: 085 060 1230. Geeft je de voorkeur aan appen, gebruik dan 0629 99 99 62.

 

Voor meer info : https://www.123-theorie.nl/