Blog Studio
Image default
Bedrijven

Experts op cao-gebied

CBBS is een kleinschalige organisatie die voor u klaar staat. Klanten die vragen hebben over salarisverwerking en de personeelsadministratie kunnen terecht bij CBBS. Waarom kiest u voor CBBS? CBBS is een organisatie die niet zo groot is. En dat is juist de kracht: de juiste persoon is makkelijk bereikbaar en weet wie je bent. Daardoor voel je je geen nummer. Dat persoonlijke element zorgt ervoor dat je vertrouwen opbouwt. Vertrouwen is de basis voor een succesvolle samenwerking.

CBBS is als consultant HR ook nog eens vliegensvlug. CBBS voert de salarisadministratie voor ongeveer 200 medewerkers van de firma Merwe. Wanneer deze firma in de ochtend om 11:00 de salarismutaties aanlevert, dan zorgt CBBS ervoor dat diezelfde dag voor 16:00 uur de loonstroken compleet zijn. Verder wordt gebruik gemaakt van de salarisservice en dat proces werd ook soepel geïmplementeerd; de overgang was binnen een maand compleet.

CBBS is een expert op gebied van cao. Zowel complexe als minder complexe cao’s kennen geen geheimen meer voor CBBS. CBBS zorgt ervoor dat ze ten alle tijden op de hoogte zijn van diverse complexe en minder complexe Cao’s. Ook is de consultant van regelingen die specifiek zijn voor de branche bijvoorbeeld CAO Schilders. De bedoeling hiervan is om de klant als organisatie wat zorgen uit handen te nemen. De klant heeft weinig omkijken naar deze processen. Het up-to-date houden van de software waarmee de salarissen worden berekend worden uit handen genomen en dat geeft de klant meer tijd om zich te focussen op wat de kerntaak is: ondernemen.

Een klant van CBBS is de Eisma Mediagroep. Case Manager bij Eisma Media Groep BV, Astrid van Amerongen: “Al snel waren de voordelen duidelijk en besloten we over te stappen. Door de koppeling met HR Manager hoeven we mutaties maar een keer in te voeren. Dat bespaart tijd en het is minder foutgevoelig. Doordat alles in de Cloud staat kunnen we altijd en overal bij en zijn storingen sneller verholpen.”

Voor meer info :