Blog Studio
Image default
Dienstverlening

Beter opvallen? Dat kan met LED doosletters!

Uw bedrijfspand positief laten opvallen in de regio rond uw vestiging is belangrijker dan ooit. Ondernemers die niet actief met hun image bezig zijn, lopen snel een achterstand op ten opzichte van hun concurrenten. Zorg er daarom voor dat u als bedrijfseigenaar met een eigen kantoor, winkel of loods goed herkenbaar bent voor uw omgeving.

Een efficiënte manier om dit te bereiken, is door led doosletters op uw pand te laten installeren. Led doosletters worden vanwege hun talrijke voordelen steeds populairder. Maar waarom zijn verlichte doosletters een prima optie als u meer wilt opvallen als bedrijf?

 

U valt ieder moment van de dag op

Als grootste pre van led doosletters geldt dat u met dit soort gevelreclame altijd opvalt. Led gevelletters zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week zichtbaar voor iedereen die in de buurt van uw winkelpand of bedrijfspand komt. Omdat de doosletters verlicht kunnen worden, zijn ze ook in de avond en nacht te zien – ideaal als uw pand in de buurt van een snelweg of fietspad ligt – en, eveneens fijn, ook in het weekend als uw winkel of onderneming gesloten is.

 

Volop ruimte voor creativiteit

Alle soorten ontwerpen kunnen met doosletters gemaakt worden. De letters kunnen in alle formaten, kleuren en vormen uitgevoerd worden. Het leuke is daarbij dat u met de lichtkleur en lichtsterkte kunt variëren, om zo nog meer op te vallen. Zo kunt u kiezen voor doosletters die van kleur veranderen of knipperen, of een erg opvallende kleur hebben.

 

Een energiezuinig vorm van reclame

Doordat de doosletters op led-verlichting werken, heeft u een aantal interessante garanties. Led is de meest energiezuinige verlichtingssoort, waarmee u tientallen procenten energie bespaart ten opzichte van andere typen verlichting. Daarbij gaat led minimaal. 25.000 branduren mee, met uitschieters tot wel 50.000 branduren. De lampen hoeven dus bijna nooit vervangen te worden. Prettig is verder dat u maar één keer betaalt voor de doosletters. Daarna maakt u kosteloos voor een lange tijd veel reclamecontacten met mogelijk nieuwe klanten.

Bekijk de mogelijkheden om ook uw pand op te laten vallen.