Blog Studio
Image default
Dienstverlening

Cinewall, wat is het en waarom is het zo populair

Thuis is een plek waar je jezelf kunt zijn en kunt doen wat je wil, het is natuurlijk wel fijn om thuis ook sfeer te hebben. Tegenwoordig wordt de inrichting van huizen steeds moderner, modern wordt namelijk gezien als luxe. Een cinewall is perfect om de woonkamer een luxe uitstraling te geven, door de vele variaties is er voor iedereen een perfecte cinewall.

Cinewall op maat

Niet elke ruimte is even groot, ook wil niet iedereen dezelfde maat cinewall. Het is daarom mogelijk om zelf te bepalen hoe de cinewall eruit komt te zien wat wat de maten zullen gaan worden, het is dus mogelijk om zelf de indeling te maken. Naast dat je zelf de indeling kunt maken kun je ook de materialen uitkiezen die gebruikt moeten worden, de cinewall past dan helemaal bij de stijl van je huis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cinewall met een betonlook of voor een cinewall met marmer, ook is het mogelijk om voor materialen te kiezen die niet zo vaak gebruikt worden. 

Wat is een cinewall

Een cinewall is een uitbouw van de muur in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Het is de bedoeling dat er in de cinewall een tv komt te hangen, dit geeft namelijk het gevoel alsof je naar het scherm in de bioscoop aan het kijken bent. Het is ook mogelijk om in de cinewall een sfeerhaard toe te voegen, een sfeerhaard creëert namelijk veel sfeer. De sfeerhaard kan op iedere gewenste locatie worden geplaatst omdat er geen schoorsteen voor nodig is. Met een cinewall hoef je je ook geen zorgen te maken over bedrading, dit is namelijk allemaal weggewerkt in de cinewall. Hierdoor wordt je huis automatisch schoner en krijgt het een strakkere uitstraling, daarom is een cinewall zo populair.