Blog Studio
Image default
Horeca

Trouwen in een van de beste hotels van Breda

Gaat u trouwen en wilt u de perfecte trouwlocatie boeken? Voor deze bijzondere dag is het belangrijk dat u een plek vindt die aan al uw wensen voldoet. Van der Valk Hotel Princeville is een van de beste hotels in Breda en zij bieden zaalverhuur aan. In de zalen zijn meerdere opstellingen mogelijk, en ze bieden veel verschillende zalen aan. U kunt de ceremonie, receptie én het feest allemaal op één plek organiseren bij dit prachtige hotel. ’s Avonds kunt u heerlijk overnachten in dit comfortabele hotel met zachte bedden en ’s ochtends geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet. Dat is toch ideaal?

Een perfecte bruiloft in een prachtig hotel

Wilt u trouwen in Breda en wilt u dit in een van de beste hotels doen die zaalverhuur aanbiedt? Dan is Van der Valk Hotel Princeville dé plek voor u. De kundige bruiloftspecialisten helpen u graag met het plannen van de bruiloft. In een kennismakingsgesprek leggen zij u graag uit wat alle mogelijkheden zijn en welke zaal het beste bij uw wensen past. Ook voor details kunt u bij hen terecht, zoals de decoratie, de fotograaf en zelfs de catering. Ze luisteren graag naar uw wensen en doen er alles aan om uw trouwdag perfect te maken. U kunt zelfs elk deel van uw bruiloft in een andere zaal organiseren en dit hotel heeft een prachtige bruidssuite, waar jullie samen de huwelijksnacht kunnen vieren. Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan snel alle zalen die dit hotel aanbiedt!

Regel uw complete bruiloft met kundige bruiloftspecialisten

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw trouwdag een groot succes wordt? Kies er dan voor om uw bruiloft in een van de beste hotels van Breda te organiseren en maak gebruik van de zaalverhuur die Van der Valk Hotel Princeville aanbiedt. Neem snel contact op met de specialisten en ontdek alle mogelijkheden!