Blog Studio
Image default
Verenigingen

U kunt zorgeloos uit zeilen gaan door op deze manier een zeiljacht te huren

Bent u dol op zeilen, maar heeft u geen eigen boot tot uw beschikking? Het is voor veel mensen geen aantrekkelijke optie om een eigen zeiljacht aan te schaffen. Dit brengt namelijk niet alleen vaste kosten voor bijvoorbeeld de verzekering met zich mee, maar ook zorgen over het onderhoud. Een zeiljacht huren bij NetYachting zorgt ervoor dat u deze problemen kunt vermijden. Dit in Baarn gevestigde bedrijf biedt luxe zeiljachten aan die verhuurd worden volgens een sharing-concept. U kunt hier een zeiljacht huren door een jaarabonnement af te sluiten. U deelt het gebruik van dit jacht dan met een kleine groep andere zeilers. U kunt zorgeloos uit varen gaan, omdat NetYachting ervoor zorgt dat alle bijkomende zaken geregeld zijn. Zij zorgen voor de verzekering, het onderhoud en een ligplaats in een mooi gelegen jachthaven.

Plan uw zeiltochten online in

Door een zeiljacht te huren bij dit bedrijf in Baarn, bent u ervan verzekerd dat u iedere acht weken ten minste één week met het jacht uit zeilen kan gaan. De beschikbaarheid van het jacht wordt geregeld in een handig online reserveringssysteem. Met behulp van dit systeem kunt u zelf bepalen op welke manier u de tijd die u tot uw beschikking hebt opdeelt. U kunt een lange zeiltocht van een week inplannen, of verschillende tochtjes van een dag of zelfs maar een avond.

Word member en kies zelf de vertreklocatie

Bij het bedrijf in Baarn kunt u zeiljachten huren van merken zoals Bavaria Vision en Bénéteau. Alle vaartuigen zijn goed uitgerust met het oog op uw comfort en veiligheid. De jachten liggen afgemeerd in verschillende jachthavens, zodat u een locatie uit kunt kiezen die bij uw voorkeuren past als u een zeiljacht gaat huren. U kunt bijvoorbeeld snel de Noordzee op vanuit Breskens in Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit Medemblik kunt u zeiltochten maken over het IJsselmeer en op de Waddenzee. Word member en ontdek Nederland vanaf het water.

https://netyachting.com/