Blog Studio
Image default
Gezondheid

Welk resultaat kun je verwachten wanneer je vet laat bevriezen?

Wanneer u uw vet wilt laten bevriezen dan kunt u verwachten dat er ongeveer zo een 40% vet weggaat van de plek waar u de behandeling wilt hebben. De behandeling doet geen pijn. Er is geen verdoving voor nodig en er wordt alleen een apparaat op uw lichaam gezet en dat is de behandeling eigenlijk. Het apparaat wordt ongeveer dan -11 graden. De vetcellen worden 2 tot en met 4 graden. Wanneer de vetcellen dit bereikt dan gaan de vetcellen dood en gaan via een natuurlijke manier uit uw lichaam zonder zelf iets te doen. Alleen de vetcellen worden aangepakt met de behandeling zonder dat de weefsel eromheen beschadigd raakt. Cryolipolyse is veilig om te doen en  het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat het echt werkt, terwijl veel mensen denken dat het niet echt werkt. In Amerika zijn dit soort behandelingen al meer dan 3 miljoen keer gebruikt en niemand heeft iets ergs opgelopen alleen maar positieve reacties.

De vetcellen keren niet meer terug

U moet de behandeling 3 keer gedaan hebben om het resultaat zo goed mogelijk te maken. De meeste vetcellen op de plek zijn dan allemaal weg en ze kunnen allemaal niet meer terugkeren. Dat betekent niet dat er geen vet meer kan groeien op de plek van de behandeling. Het best is om een gezonde levensstijl aan te houden en niet alleen ongezond voedsel te eten. De vetcellen die niet weg zijn gegaan die kunnen nog doorgroeien en dan kunt het vet weer soort van terug komen.Vet laten bevriezen is het snelste manier om vet te verwijderen. Het gaat veel sneller dan als u gaat sporten of een ander soort behandeling wilt gaan doen. Sommige apparaten werken niet die op de markt aanwezig zijn. De apparaten kunnen niet heel koud worden dus daar moet u ook voor opletten als u zelf een apparaat wilt gaan aanschaffen. Uw vet laten bevriezen gaat snel maar het is wel duur.

Welke zones zijn beschikbaar en is de behandeling voor iedereen beschikbaar

Veel mensen denken dat de behandeling alleen voor de buik is. De behandelingen kunnen op meerdere plekken op uw lichaam. De behandeling is niet voor iedereen. Kunt u niet tegen de kou dan mag u niet een cryolipolyse behandeling krijgen en wanneer u onder de 18 bent dan mag u het ook niet hebben. Wanneer u 18 bent dan groeit uw lichaam niet meer en dan is het ook veiliger om dit soort behandelingen te doen om vet te laten bevriezen.