Blog Studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professioneel vloeronderhoud in Ede

Vloeronderhoud nog steeds en ondergeschoven kindje

Veel bedrijven nemen het niet zo nauw met het goed onderhouden van vloeren. Of het nu de vloeren in een kantoorpand, een winkel, fabriek of een ander bedrijfspand in Ede betreft: toch is professioneel vloeronderhoud in Ede van groot belang. Het laten onderhouden van je vloeren door en erkende en ervaren schoonmaakspecialist, gaan je vloeren langer mee, blijven ze hygiënisch en schoon en profiteer je van nog wel meer voordelen. 

 

De voordelen van goed vloeronderhoud

Onderzoeken hebben aangetoond dat bedrijven die schoon en fis zijn, werknemers in dienst hebben die tevredener zijn, zich fitter voelen en een hogere productiviteit halen.

Vloeronderhoud laten uitvoeren door een expert heeft dus meer impact dan alleen met het blote oog te zien is. Weer een ander interessant pluspunt van het goed laten onderhouden en reinigen van bedrijfsvloeren, is de uitstraling die je hiermee creëert richting bezoekers. Zeker als je een winkelpand hebt waar natuurlijk veel klanten komen, is een nette en goed verzorgde vloer een visitekaartje.

Dat geldt ook voor kantoren waar je zakenrelaties ontvangt of zakelijke deals probeert te sluiten. Goed en professioneel voor de dag komen is dan cruciaal en een goed verzorgde vloer helpt hierbij!

 

Betaalbaar periodiek onderhoud

Kies ook voor uitstekend en betaalbaar vloeronderhoud in Ede en besteedt uw periodieke onderhoud uit aan dé expert in de regio, namelijk Habu. Habu Schoonmaakbedrijf is een ervaren onderneming, die alles beheerst als het aankomt op bedrijfsmatig schoonmaakwerk en vloeronderhoud.

Bel ons nu op voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende en aantrekkelijke offerte op maat. Graag tot ziens, want Habu veegt graag de vloer voor je aan en houdt die voor je in een goede staat!