Blog Studio
Image default
Bedrijven

Hoeveel kost het plaatsen van een schuifdak?

Veel mensen vergeten om rekening te houden met de kosten voor het plaatsen van een schuifdak. Het plaatsen van een schuifdak kan duur uitpakken als er bijvoorbeeld asbest in het plafond wordt gevonden. Het is verstandig om eerst te kijken wat het gaat kosten om het schuifdak te plaatsen.

Bij sommige bedrijven zijn de kosten voor het plaatsen van de schuifdak inbegrepen bij de prijs, maar dit is nog lang niet altijd het geval. De prijs voor het plaatsen van het schuifdak is erbij inbegrepen als dit vermeld wordt. Als dit er niet bij staat moet je ervan uit gaat dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het plaatsen van het schuifdak.

Voordat het schuifdak geplaatst kan worden moet r eerst een deel van het plafond verwijderd worden. Vraag hiervoor altijd een offert aan zodat je weet wat het gaat kosten. Als je in een oude woning woont dat voor de jaren 60 gebouwd is kan het zo zijn dat er asbest in het plafond zit. Voor het verwijderen van asbest moet er een bedrijf ingehuurd worden dat zich specialiseert in het verwijderen van asbest. Hierdoor kunnen de kosten natuurlijk flink oplopen. Het is daarom heel belangrijk om altijd eerst een offerte aan te vragen.