Blog Studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een incassobureau Renkum

Ik heb een aantal bedrijven als klant en die zijn wat laat met het betalen van hun rekeningen. Jammer genoeg ben ik dus genoodzaakt om naar een incassobureau in Renkum te moeten zoeken. Ik wil namelijk snel dat die rekeningen betaald worden aangezien ik zelf het geld natuurlijk hard kan gebruiken. Nu ben ik natuurlijk wel op zoek naar een bedrijf dat mij kan helpen met het regelen van mijn geld en dat noemt men een incassobureau. Ik heb het liefst ook een bedrijf dat het liefst geen geld in rekening brengt voor mij en de zogenaamde ‘no cure, no pay’ regel hanteert. Ik hoef dus niets te betalen en alle kosten worden bij de debiteur (de klant waar je nog geld van krijgt) verhaald. In dit blogje lees je welk bedrijf ik heb gevonden en hoe het in z’n werk is gegaan.

Googelen op incassobureau Renkum

Ik ben gaan Googelen op incassobureau in Renkum en kwam al vrij snel bij het incassobureau Van Loon Incasso Advocaten uit. Ze kunnen namelijk bij Van Loon Incasso Advocaten het zo regelen dat jij je geld op een nette manier zal ontvangen en de klantrelatie met diegene gewoon goed zal blijven. Vaak kunnen debiteuren er namelijk niets aan doen dat jij hen nog geld verschuldigd bent en daarom is het ook belangrijk om te accepteren dat het soms wat langer kan duren. Bij Van Loon Incasso Advocaten zorgen ze er dus voor dat die relatie goed blijft met je klant en je na dit gewoon weer verder kan gaan met degenen zonder dat er ruzies of iets dergelijks ontstaan.

Van Loon Incasso Advocaten

Voor mijn bedrijf heb ik Van Loon Incasso Advocaten naar mijn debiteuren gestuurd. Al snel zochten zij contact met de bedrijven en lieten zij weten dat zij zijn ingeschakeld als incassobureau. Ik ben erg tevreden met de service van het bedrijf en zal hen dan ook zeker aanraden! Ben jij ook op zoek naar een incassobureau omdat je klanten hebt die niet betalen. Maar wil jij ook niet dat jij wat hoeft te betalen om dat geld te ontvangen? Bekijk dan snel eens de website van Van Loon Incasso Advocaten! www.incassoadvocaten.nl.

Voor meer info :