Blog Studio
Image default
Tweewielers

12 inch scooterbanden kopen goedkoop online

Kymco is al jarenlang een populair merk scooters op de Nederlandse markt. Ze produceren hoogwaardige scooters in het middenklasse prijssegment met een grote diversiteit aan modellen. Kijk bijvoorbeeld naar de Kymco Agility, de Kymco Dink en de Kymco Like, alledrie compleet andere scooters op basis van 12 inch wielen en het betrouwbare Kymco chassis. Op deze pagina zetten we deze drie modellen bij elkaar, bekijken de bijzondere kenmerken, welke Kymco scooter goedkoop is en welke meer luxe biedt, en waar je goedkoop online 12 inch scooterbanden kunt kopen voor jouw (toekomstige) Kymco scooter.

 

Heb je al een Kymco scooter? Ga dan direct naar de online webshop van scooteronderdelenshop.com voor nieuwe scooterbanden, je vindt hier de beste merken tegen de goedkoopste prijzen.

 

Kymco Agility 12 inch FR

Er is een complete lijn Agility scooters, we pikken dit 12 inch model eruit omdat het een betaalbare scooter is met een handig klapzadel. Naast de 12 inch scooterbanden rijdt dit model op een soepele 4 takt motor die snel en zuinig rijdt. De Kymco Agility 12 inch FR heeft een hogere zit waarmee het een ideale scooter is voor wat langere mensen. Iedereen zit eigenlijk lekker op de Kymco Agility 12 inch FR.

 

Kymco Like TT

“What’s not to like?” De Kymco Like is een moderne scooter met een klassieke retro styling zoals we die ook wel kennen van de beroemde Vespa scooters. In tegenstelling tot die modellen rijdt de Kymco Like TT op scooterbanden met 12 inch velgen, een stukje groter dan de vaak 10 inch banden op de Vespa scooters. Het prijskaartje van nog geen tweeduizend euro mag ook niet onvermeld blijven, je krijgt veel scooter voor weinig geld. Voor mensen die graag rijden in stijl is de Kymco Like TT uitvoering zeer aan te bevelen.

 

Kymco New Dink

Van retro naar modern, de Kymco New Dink is niet alleen nieuw, maar ook vooruitstrevend. De overkapping heeft een styling die veel doet denken aan een grote motor, het grote zadel biedt ook ruimte aan twee personen die een heerlijke tour tegemoet kunnen zien. Ook de Kymco New Dink rijdt op 12 inch scooterbanden, wat garant staat voor een voortreffelijke wegligging.

 

Heb jij nog profiel op jouw banden of zijn ze toe aan vervanging? Bestel jouw banden goedkoop via scooteronderdelenshop.com.

 

Scooterband voor Kymco scooters

Je ziet al dat veel Kymco scooters gebruik maken van 12 inch scooterbanden, toch is dat niet bij alle modellen en uitvoeringen het geval. Wanneer je nieuwe scooterbanden online wilt bestellen is het verstandig om vooraf te controleren welke bandmaat je nodig hebt voor jouw scooter. Zo is er bijvoorbeeld een Kymco Agility 10 inch uitvoering die wat lager ligt dan de overige 12 inch modellen. Daarnaast dien je ook rekening te houden met winterbanden en zomerbanden, of kies voor all-purpose banden waar je het hele jaar op kunt rijden. Online kun je goedkoop nieuwe scooterbanden kopen, zorg dat er profiel op de banden zit! Dat is veel beter voor de veiligheid, en voor de prijs online hoef je het zeker niet te laten!

 

Elke scooterband kun je snel en goedkoop kopen via scooteronderdelenshop.com.

Voor meer info :