Blog Studio
Image default
Tweewielers

Goedkoop een nieuw scooterslot kopen online

Goed en goedkoop is niet altijd hetzelfde. Wanneer je online een nieuw scooterslot wilt aanschaffen moet je snel en duidelijk het kaf van het koren kunnen scheiden. Om je daarbij te helpen is het ART keurmerk bedacht. Met een ART 3 scooterslot of hoger weet je dat het slot veilig en betrouwbaar is. Zo kun je in de webshop eenvoudig een nieuw scooterslot kopen. Online accessoires aanschaffen heeft nog meer voordelen, die lees je op deze pagina.

 

Snel en betrouwbaar een nieuw ART 3 scooterslot kopen? Kijk dan in deze webwinkel.

 

Online kopen is veiliger dan je denkt

Je wilt niet alleen jouw scooter veilig parkeren, je wil ook online veilig kunnen winkelen. Dankzij de strenge wetgeving is een scooterslot kopen online veiliger dan in de normale scooterspeciaalzaak. Via de webwinkel kun je veilig betalen, daarnaast heb je altijd een 14 dagen zichttermijn op jouw aankopen. Dan zie je vanzelf dat het product in de webshop ook echt overeenkomt met het artikel in de webshop. Ook de online recensies geven een goede indicatie van de kwaliteit, niet alleen van de producten, maar ook van de online winkel.

 

Let op het ART 3 keurmerk

Naast het type slot en de prijs moet je ook letten op het ART keurmerk. Een hoger cijfer betekent een meer betrouwbaar slot, met een ART 3 rating of hoger kun je een scooter met een gerust hart stallen. Daarbij maakt het niet zo uit of het een beugelslot of kettingslot betreft, zolang het ART 3 keurmerk of hoger erbij staat zit je goed. ART is een onafhankelijke stichting die scootersloten van verschillende merken test.

 

Kies direct jouw ART 3 scooterslot in de webshop, die zijn niet alleen goed, maar ook goedkoop!

Voor meer info :