Blog Studio
Image default
Tweewielers

Scooterband kopen voor Chinese scooter

Als je veel rijdt op een scooter zul je wellicht kiezen voor een Europees merk zoals een Piaggio Zip scooter. Toch kun je goedkoop een Chinese scooter kopen die ook kwaliteit biedt. De GY6 scooters zoals de Kymco en Sym scooters bijvoorbeeld. Die leveren Europese kwaliteit tegen Chinese prijzen. De scooterbanden zijn gelijk aan bijvoorbeeld een Piaggio Zip, vaak met een 10 inch scooterband maat, net als een Vespa LX en S achterband.

 

Een nieuwe scooterband voor jouw Chinese scooter koop je uiteraard online, met de grootste keuze en de laagste prijzen.

 

Wat zijn GY6 scooters?

Honda ontwikkelde het GY6 motorblok, deze Japanse technologie wordt door merken als Sym en Kymco gebruikt in hun Chinese scooters. Deze twee merken worden tot de top van Chinese scooters gerekend, gebouwd volgens de kwaliteitsnormen van de Europese scooters als de Piaggio Zip en Vespa scooters. Modellen als de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP50, Kymco DJ en Sym Mio maken net als bij een Vespa LX en S achterband ook gebruik van de standaard 10 inch velgmaat. Dat maakt scooterbanden kopen erg eenvoudig.

 

Online scooterbanden kopen

Wanneer je online goedkoop nieuwe scooterbanden bestelt voor bijvoorbeeld een Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP50, Kymco DJ of Sym Mio scooter moet je vooraf goed de bandmaat controleren. Hoewel veel van deze types op 10 inch scooterbanden rijden, kan de voorzijde en achterzijde soms verschillen.

 

Wanneer je niet zeker bent over de juiste bandmaat neem je gewoon even contact op met de webshop.

Voor meer info : https://www.scooterkopenonline.nl