Blog Studio
Image default
Tweewielers

Waarom tweedehands fietsen kopen een duurzame keuze is

Als je een nieuwe fiets nodig hebt denk je waarschijnlijk niet aan tweedehands fietsen. Maar als je duurzaamheid belangrijk vindt en ook graag bespaart op je kosten dan is een gebruikte fiets kopen in plaats van een nieuwe een overweging waard. Er worden elk jaar in Nederland alleen duizenden nieuwe fietsen verkocht, en in 2020 waren dat er zelfs meer dan 1,1 miljoen. Mensen kopen niet alleen een nieuwe fiets omdat de oude versleten is. Vaak is de oude fiets nog goede staat, maar is hij afgedankt vanwege een mooier nieuwer exemplaar. Zo’n gebruikte fiets kan na een opknapbeurt vaak nog jaren mee en kost vaak ook een aanzienlijk stuk minder. Doe dus het milieu en je portemonnee een plezier en geef een gebruikte fiets een tweede kans. 

Goede tweedehands fietsen die nog een tweede kans verdienen

Al die goede tweedehands fietsen zijn nog lang niet klaar voor de storthoop. Vaak zien ze er na een poetsbeurt nog zo goed als nieuw uit en zijn ze technisch ook helemaal in orde. Je kunt dit soort kwalitatieve tweedehands fietsen bijvoorbeeld vinden bij Gewoonfietsen.nl. Dit bedrijf, wat zich heeft gespecialiseerd in gebruikte fietsen, heeft een enorm aanbod met diverse modellen van kinderfietsen tot e-bikes en van stadsfietsen tot mountainbikes. Je komt degelijke gebruikte fietsen tegen van allerlei bekende merken als Gazelle, Raleigh en Batavus. Wil je hier een tweedehands fiets kopen? Dan krijg je niet alleen drie maanden garantie maar wordt de fiets ook rijklaar bij je thuis afgeleverd. En vind je het niet nodig om een hele nieuwe fiets te kopen omdat je alleen een defect onderdeel hebt? Dan kun je hier ook diverse onderdelen vinden als verlichting, pedalen en kettingen.

Het adres voor tweedehands fietsen

Gewoonfietsen.nl in Zoetermeer is het adres voor kwalitatieve tweedehands fietsen van verschillende bekende merken. Bestel gewoon online of breng een bezoekje aan hun winkel in Zoetermeer als je een tweedehands fiets een nieuw leven gunt.