Blog Studio
Image default
Dienstverlening

Een huwelijkscadeau

Ik was een tijd geleden op zoek naar een huwelijkscadeau. En dit moest niet zo maar het eerste de beste cadeau zijn maar echt een heel erg mooi en leuk cadeau. Mijn dochter gaat namelijk trouwen en daarvoor moet ik natuurlijk wel een heel erg speciaal cadeau gaan regelen. Ik wil niet iets standaards voor haar doen maar wel echt iets speciaals wat ze nog heel lang kan bewaren. Tuurlijk is het een kleinigheidje want we hebben namelijk ook besloten dat ze de huwelijksreis van ons krijgen. We hebben al weken lang alles voorbereid en ik ben zo benieuwd naar de bruiloft. Ik hoop ook zo dat het heerlijk weer is en het echt een hele mooie dag gaat worden. Ik moet echt een mooi cadeau voor haar kopen.

Jilster.nl

Ik zocht het internet af naar een mooi huwelijkscadeau voor mijn dochter. Ik was na een tijd echt radeloos want ik wist echt niet wat ik moest kopen voor haar. Toen dacht ik na over alle mooie en leuke tijden die we hebben gehad. Tuurlijk hebben we ook wel sommige momenten gehad dat het niet lekker liep maar daar denk je nu echt niet meer aan. Ik pakte haar fotoalbum erbij en toen kwam ik op een idee. Ik zag laatst een advertentie over een bedrijf dat speciale magazines kon maken en dat je zelf alles kon bepalen. Met waar en welke foto en met speciale tekstjes erbij. Ik wist wat ik moest doen en ging naar de site van jilster.nl. Ik koos het juiste magazine uit en begon te knutselen op het internet.

De dag

Het was de dag van de bruiloft en het was heerlijke weer. De zon scheen en ze zag er schitterend uit. Ik gaf haar de kleinigheid en ze vond het super leuk. We hebben het nog heel erg vaak door gebladerd op de bank na de mooie dag.

Voor meer info :