Blog Studio
Image default
Gezondheid

ZorgDirect: zorgverzekeraar zonder winstoogmerk

Door beweging kom je vooruit. Het is de uitgangsgedachte van ZorgDirect, die als zorgverzekeraar continu met je meebeweegt en op zoek is naar verbetering van zorgproducten en dienstverlening. ZorgDirect onderscheidt zich in de markt als een coöperatie zonder winstoogmerk. Maar liefst 95% van de premie wordt opnieuw geïnvesteerd in de zorg. Je bent verzekerd van een ruime keuze aan zorgverleners en uitstekende vergoedingen. Je krijgt ook handige tips en informatie om in beweging te blijven.

Een zorgverzekering die bij je past, ideaal voor zzp’ers

ZorgDirect heeft een uitstekende zorgverzekering voor zzp’ers, die naar eigen wens is samen te stellen. Zo is er keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Als je verwacht niet al te veel zorg nodig te hebben, is de module Start een goede optie. Als je uitgebreide vergoedingen nodig hebt voor bijvoorbeeld fysiotherapie, gezondheidspreventie of alternatieve behandelingen en geneesmiddelen, kies je voor Plus. Je mag een aanvullende verzekering tijdens het lopende jaar afsluiten of ophogen. In de voorwaarden kun je precies terugvinden hoe het werkt. Als je jouw zzp-zorgverzekering online afsluit, profiteer je van “Online gemak”-korting van ZorgDirect.

Een zorgpolis voor het nieuwe jaar afsluiten bij ZorgDirect

De nieuwe premies van zorgverzekeraars worden medio november bekendgemaakt. Een zorgverzekering afsluiten in 2018 bij ZorgDirect is om meerdere redenen aantrekkelijk. Je geniet van toegankelijke, betaalbare en kwalitatieve zorg dichtbij, je hebt veel keuzevrijheid aan zorgaanbieders en je kunt een polis afsluiten die echt bij je past. Je kiest gewoon datgene wat je nodig hebt. Heb je vragen of opmerkingen over de producten en diensten van ZorgDirect? Bel ons op (088 – 687 74 74), stuur een e-mail of app ons. Je kunt ook het online contactformulier invullen. Wil je liever langskomen? Bezoek dan ons kantoor in Deventer, maak wel even online een afspraak.

Voor meer info : https://www.zorgdirect.nl/