Blog Studio
Image default
Mode en Kleding

3 redenen waarom een pasjeshouder beter is dan een portemonnee

3 redenen waarom een pasjeshouder beter is dan een portemonnee

Een passenhouder is een dun, klein hoesje ter grootte van een creditcard dat in de zak of op andere mogelijke manieren kan worden gedragen. Het wordt geleverd met verschillende slots voor de creditcards en andere ID-kaarten, zoals het rijbewijs en andere. Ook heeft het soms extra vakken voor geld en zelfs wat munten. Door zijn kenmerken en ontwerp kan een kaarthouder je leven vereenvoudigen en dingen makkelijker voor je maken. Hieronder volgen 3 redenen waarom een pasjeshouder beter is dan een portemonnee.

Een pasjeshouder is minder omvangrijk dan een portemonnee

Ten eerste is een pasjeshouder uitschuifbaar minder omvangrijk en dus minder zwaar om te dragen in vergelijking met een gewone portemonnee. Veel mensen dragen tegenwoordig grote handtassen of portemonnees die soms zwaar kunnen worden, maar met een kaarthouder hoeft dat niet. Omdat het erg dun is, kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen zonder het gevoel te hebben dat er gewicht op je lichaam komt. Hierdoor voel je je niet alleen prettiger, maar mensen zullen ook merken dat je slanker lijkt omdat de tas niet uit je rug puilt. Bovendien maakt het slankere ontwerp van een pasjeshouder het comfortabeler om in je zak te dragen in vergelijking met wanneer je je portemonnee in dezelfde zak draagt.

Een pasjeshouder is handiger om mee te nemen

De tweede reden waarom een ​​ pasjeshouder heren beter is dan een portemonnee, is dat deze handiger is om mee te nemen. Als je iemand bent zoals de meeste mensen, bestaat je dagelijkse leven uit het lopen van de ene plaats naar de andere en je handen vol hebben aan andere dingen dan je portemonnee. Zo zou het voor jullie allebei erg onhandig zijn als je telkens je creditcards of geld uit je portemonnee moet vissen als je ergens aan de kassa voor moet betalen. Het zou veel beter zijn als er een gemakkelijkere manier was om toegang te krijgen tot deze items. Dit is waar de pasjeshouder uitblinkt. Omdat hij zo klein en draagbaar is, kun je hem in je zak of handtas stoppen en er dan weer pakken wanneer je hem nodig hebt.

Een pasjeshouder moedigt je aan om transacties zonder contant geld uit te voeren

Ten slotte accepteert een pasjeshouder geen contant geld, alleen kaarten (en misschien wat kleingeld). Dit betekent dat als je een aankoop wilt doen, dit met een kaart moet zijn. Aangezien kaarten meestal handiger zijn dan contant geld en veiliger dan cheques, zal dit je naar een levensstijl zonder contant geld brengen. Daarom heeft een pasjeshouder de neiging om je te dwingen je creditcard of bankpas te gebruiken in plaats van contant geld. Dit is natuurlijk een goede zaak, want de eerste is zoveel gemakkelijker en de laatste is moeilijk te gebruiken en onhandig. Het voordeel hiervan is dat creditcards en betaalpassen handiger zijn dan contant geld, waardoor transacties sneller kunnen worden uitgevoerd. Ze maken het ook mogelijk om aankopen te volgen en bij te houden.