Blog Studio
Image default
Woning en Tuin

Makelaar: Het belang van deze professional in een onroerend goed onderhandeling

De makelaar Kampen is verantwoordelijk voor het correct beoordelen van uw woning en het geven van alle noodzakelijke en belangrijke informatie aan degenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven ervan, met andere woorden, hij is degene die de nodige reclame en contacten maakt voor uw woning te verkopen. Bekijk hieronder enkele redenen om een makelaar in te huren:
 

1 – Vastgoedwaardering

De makelaar Kampen is de beroeps verantwoordelijke voor de taxatie van het onroerend goed en stelt naast deze taxatie een rapport op dat de waarde die aan het onroerend goed wordt toegekend informeert en rechtvaardigt.

Met alle details van de taxatie stelt de makelaar ook een klantenservice plan op dat in staat is om alle details die hij vraagt te informeren, want hoewel de eigenaar al deze informatie kent, heeft hij niet altijd de tijd om alle geïnteresseerden te ontmoeten.

 

2 – Openbaarmaking

Iedereen weet dat reclame essentieel is voor het succes van het bedrijf en de makelaar Kampen is verantwoordelijk voor het adverteren van de verkoop van uw woning in de verschillende soorten media, waardoor de kans op de verkoop van uw woning toeneemt en de wachttijd voor de voltooiing van het bedrijf afneemt.

Naast de media is de makelaar ook verantwoordelijk voor het plaatsen van banners op het terrein, wat ook een uitstekend reclamemiddel is.

 

3 – Bezoeken aan de woning

De makelaar Kampen stelt de woning zo vaak als nodig is voor aan de geïnteresseerden en u betaalt niets extra’s voor deze dienst, alles komt voor zijn rekening, en ondertussen kunt u zich zonder zorgen wijden aan uw werk of uw taken.

 

4 – Documentatie

De makelaar Kampen is verantwoordelijk voor het tonen van alle documentatie wanneer de onderhandelingen verder gevorderd zijn.

Op dat moment wordt er speciale aandacht besteed aan de koper om hem alle zekerheid te geven over het onroerend goed dat hij wil verwerven, de makelaar is daar volledig op voorbereid, want de onderhandelingen hangen sterk af van deze fase.

 

5 – Realisatie van de onderhandelingen

Nadat de deal is gesloten, is er nog veel werk te doen en de makelaar is verantwoordelijk voor het doen van de deal. De partijen moeten worden geraadpleegd en de documentatie moet aan de bevoegde instanties worden verstrekt om de overeenkomst te legaliseren.

Omdat de makelaar al ervaring heeft met dit werk, verloopt het hele proces sneller en veiliger en hoeft u geen tijd te verspillen of gedoe te hebben.